Opening Woody Allen

Op donderdag 9 juli opent in EYE het filmprogrammaDe komedies van Woody AllenEXPOSED nodigt je uit om deze exclusieve opening bij te wonen!

Om 19:15 uur start de verrassingsfilm. Daarna barst het feest los en serveert EXPOSED een ‘Alleneske’ zomeravond vol jazz, stand-up comedy en psychoanalytische portretten.

⊳ Tobias Nijboer & friends
Dit talentvolle jazztrio met Tobias Nijboer op bas, Jasper van Damme op alt- sax en Bart Jan Hogenhuis op drums, neemt je mee langs alle jazzklassiekers.

⊳ Floris Solleveld
Neem plaats op de sofa en lucht je hart bij tekentherapeut Floris Solleveld. Hij zal op basis van je zieleroerselen een innerlijk portret van je maken, zonder een glimp van je gezicht op te vangen.

⊳ Emanuelle Vos
Deze Amsterdamse DJ zal rond 22:30 uur het muzikale stokje overnemen en je meevoeren in haar aanstekelijke set.

⊳ Brommerbios
Nestel je voor de Brommerbios op het terras van EYE en geniet van het prachtige uitzicht. De documentaire Wild Man Blues, over Woody Allen’s avonturen in de jazzmuziek, wordt deze avond vertoond.

⊳ Amsterdams Studenten Cabaret Festival
De finalisten van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 zullen acte de présence geven. Drie korte optredens onder leiding van MC Tex de Wit (Comedytrain).

⊳ Dear Woody
New York, Rome, Parijs, Barcelona. Welke wereldstad ontbreekt er in de lijstje? Juist, Amsterdam! Stuur Woody een persoonlijke brief en laat weten dat zijn volgende film absoluut in onze hoofdstad moet worden geschoten. From Amsterdam With Love, EXPOSED.

⊳ Pop-up scène
Verhalenverteller en theatermaker Thomas Meijer zal live een scène begeleiden als voice-over. Alles is aanwezig behalve de acteurs, schuilt er een Woody in jou?

 

Gerelateerde artikelen

Woody Allen

Longreads

De Vijf Lessen van Woody

Woody Allen

Foto's

EXPOSED X WOODY ALLEN

Woody Allen

Longreads

Een Verbale Masturbatie in Romantisch Decor

Woody Allen

Longreads

Hoofdrolspelers maken de film

Woody Allen

Interviews

Shotje met Emanuelle Vos

Woody Allen

Longreads

Manhattan

More